Interessant? Deel dit met anderen, of een specifiek persoon!

Een klein steuntje in de rug doet wonderen!

Pluscoaching is een kort traject waarin uw kind een extra steuntje krijgt in de ontwikkeling en zelfstandigheid. Uw kind leert in een kort tijdsbestek flexibeler en zelfverzekerder om te gaan met de omgeving vanuit de eigen wens en behoefte. Simpelweg doordat uw kind zich bewuster wordt van zichzelf, behoeftes en wensen beter kan plaatsen en uiten.

In hun ontwikkeling tijdens het opgroeien leren kinderen het meeste binnen hun directe omgeving. Ouders, familie, school, vriendjes, spelen daar een grote rol in prikkels, ervaringen en normen en waarden. Dit slaat elk kind op in de innerlijke belevingswereld, verwerkt het daar en vormt daar zijn persoonlijkheid in gedrag en emotie.

Met PlusCoaching brengt het kind de eigen binnenwereld in kaart met mijn hulp als coach. Van daaruit kan het kind eenvoudige handvatten aangereikt worden om makkelijker, effectiever, zelfstandiger en met meer plezier om te gaan met de eigen wens naar de buitenwereld. Wat het kind bijvoorbeeld als moeilijk ervaart , of onzeker over is, wordt inzichtelijk en beter zelfstandig benaderbaar. Ook voor de ouders zullen er handvatten aangereikt worden waar het kind verder mee gesteund kan worden.

Pluscoaching omvat vijf kind-sessies en twee oudergesprekken en is voor kinderen van 4 – 12 jaar.

Wilt u uw kind een extra steuntje in de rug geven? Neem gerust contact op voor meer informatie of een kosteloos intakegesprek.

Interessant? Deel dit met anderen, of een specifiek persoon!