Stel je als gevorderde ouder eens de volgende situatie voor. Je bent als vader of moeder een dagje logo-hartgrondig-opvoedenuit in de dierentuin. Het is lekker weer, de apen spelen leuk, kind geniet, ouder blij. En dan begint het. Ouder koopt ijsje voor kind. Kind likt. Kind rustig. IJsje op. Kind zegt: ‘Ik wil nog een ijsje!’ Ouder legt rustig uit: ’Geen geld. Eén ijsje genoeg. Andere keer weer.’ Kind gilt: ‘Nog een ijsje!’ Ouder boos en reageert met iets als: ‘Ondankbaar……nooit meer mee…….verpest ook altijd…….’ Ouder weg met krijsend kind.Weg gezellige familiedag met goed gevoel over ouderschap.

Herken je zo’n moment uit je eigen leven? Word je er ook zo wanhopig van als je niet begrijpt waar het gedrag van je kind op slaat? Je had het zo goed bedoeld, maar blijkbaar begrijp je iets niet, want voor je het weet, is je kind boos en mokt hij nog wat in de trant van ‘niemand begrijpt mij’ en ‘altijd de schuld’. We geven je de kans om een avond mee te maken waarin je antwoord kan krijgen op deze vraag, oftewel de sleutel kan vinden tot je kind.

We bieden de hele eerste avond van de ‘Sleuteltraining – Hartgrondig opvoeden’ kosteloos en vrijblijvend voor de gevorderde ouder aan. Heb je zelf vrienden/familie/kennissen die ook willen weten hoe je op een nog kindgerichtere, liefdevollere en respectvollere manier kan reageren op ongehoorzaamheid? Op een manier die jouw kind meer zelfvertrouwen, meer verantwoordelijkheidsgevoel én een (nóg) betere band met jou geeft? Neem ze vooral mee! Voor meer informatie zie de website: www.sleuteltrainingen.nl

Heb je zin in een leuke inspirerende avond, stuur ons een berichtje met antwoord op de volgende vragen:

Welke van de onderstaande avonden kan je?

– Maandagavond 24-10     –     Dinsdagavond 25-10
– Vrijdagavond 28-10         –     Dinsdagavond 1-11
– Maandagavond 31-10     –     Vrijdagavond 4-11
– Maandagavond 7-11       –     Dinsdagavond 8-11

Verwacht je iemand mee te nemen naar de avond? Ja (hoeveel ongeveer?) / Nee / Weet ik nog niet

Afhankelijk van de antwoorden zullen wij één of meer avonden inplannen. Zou je – om rekening te houden met alle snel gevulde agenda’s – z.s.m. willen reageren op deze e-mail? Ook als je niet geïnteresseerd bent horen we dat graag.

Bij voorbaat veel dank! Met vriendelijke groet,

Judith van der Meer, KinderPersonalCoach – Counselor – T. 06 – 415 021 69 – E. Judithvandermeer800@gmail.com
Lotte L. de Gruijter, KinderPersonalCoach – Counselor –  T 06 – 110 110 12 – E. lotte@hetkinderhart.nl

frisse-blik             logo-hetkinderhart